• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık yönetim planı hazırlığı

öncelikle teşekkürler paylaşımınız için, bu dökümanın kaynağı nedir acaba? atık yönetim planı elektronik ortamda valiliğe sunulur denmiş son bölümde. böyle bir uygulama olmadığını yazılı olarak sunulduğunu biliyorum. bir karışıklık olmuş olabilir mi yada yeni bir uygulamadan haberdar olamayabilir miyim?
 
merhabalar ahu hanım,
atık yönetim planı bu formata uygun olarak yazılı sunuluyor. elektronik ortamda valiliğe gönderilen ayrıca bir atık beyan formu vardır.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sitesinde daha kapsamlı bir açıklama mevcuttur.
 
merhaba,
evet dediğiniz gibi atık beyanı online yapılıyor ancak, ekteki dosyada atık yönetim planı dendiği için tereddüt yaşadım . (bkz. 6. bölüm "Atık Yönetim planı ve ekleri elektronik ortamda İlgili Valiliğe (İl Çevre Müdürlüğüne) sunulur."). belki bu ifadeyi düzeltmek faydalı olur.



uygulamalarda sürekli değişiklikler olabildiği için kaçırdığım bir gelişme mi oldu diye düşünmüştüm ancak beyanlarla ilgili uygulamalarda bir değişiklik yok şimdilik.bu konuda hemfikir olduk. teşekkür ederim.
 
Üst