• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık yönetim planı hk.

Merhaba arkadaşlar, atık yönetim planı formatı ve uygulamaları değişmiş. Sadece çevre izin ve lisans yönetmeliği ek-1 kapsamındaki tesislerin eayp'leri onay il müdürlüğüne sunulacak. Diğer tesisler sadece hazırlayıp dosyasında tutacak ve çevre il müdürlüğü tarafından tesise yapilacak herhangi bir denetim zamanında il müdürlüğü personeli tarafından incelenecek. Böylece çevre yönetim personelinin yükü hafiflemiş olacak. Ayrıca 30 gün kala yenileme başvurusu yapılacak ve 180 gün içinde herhangi bir denetleme olmazsa onaylanmış sayılacak.
 

Ekli dosyalar

  • 6 Ocak 2023 Tarihli Atık Yönetim Planları Dağıtımlı Yazısı.pdf
    57.5 KB · Görüntüleme: 352
  • 26635281.docx
    20.6 KB · Görüntüleme: 319
Anlamadığım konu, İlgi:06.11.2017 tarihli yazımız diyor ama bu yazının tarihi nedir? Bir de paylaştığınız format hatalı sanırım.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sitesinde ki format bu şekilde değil.
 
Merhabalar, Yeni ayp formatında atığın gönderileceği tesis bölümüne yazılmalı ? Tesis ismi mi yoksa bertaraf/geri kazanım gibi mi ?
 
Önceki cevapları görüntüle…
ozlemmakyaMerhabalar,
Gönderilebilecek tesis her seferinde dediğiniz gibi farklılık gösterebileceğinden dolayı, raporu hazırlama döneminde gönderim varsa o firmanın bilgisini ve devamında "İlgili atık konusunda ......... geri kazanım/bertaraf lisansı almış firmalara gönderimi sağlanacaktır." ibaresini yazabilirsiniz.
 
Üst