• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı

Ayça Ç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Nisan 2011
Şehir
İzmir
Firma
Özkan Demir Çelik San. A.Ş.
Herkese Günaydın,

Atık yönetim dairesi başkanlığı sayfasından Ger Kazanım/Bertaraf Tesisi Arama Motoru sayfasına girmek istediğimde kullanıcı adı ve şifre istemekte yazılmadığında ise hata sayfasına yönlendirmektedir. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

İyi Çalışmalar.
 
@moonege

Ordakı lınkte yer alan tesısler zaten en son 1 ay oncesıne kadar lısans alan tesıslerı gorebılırsınız.
Bu adresın de cevre sehırcılık bakanlıgı serverlarına tasınması gerekmektedır.
Gereklı tasınma ıslemı yapıldıktan sonra burada sızlerle paylasım yapılacaktır.

-ıyı calısmalar
 
@zuhall

Su an bakanlık tarafında calısıyor gorunuyor.
En ıyısı farklı bır adresten daha bu sıteyı yayınlayıp buradan sızlere duyurusunu yapıyım.
Bu haftaıcı 2.sıte ıcın calısmalar bıtmıs olur.
 
Merhaba Arkadaşlar,

Danışmanlığını yaptığım firmanın 2010 ve 2011 yılı bildirimlerini yaptım ve bu yılların belgelendirmesi için bir TAT firması ile sözleşme imzalayacağım.Fakat belgelendirmenin Belediyelere aktarılması konusu kafamı karıştırdı şimdi ben belediye ile mi TAT ile mi sözleşme yapmalıyım:(
 
Üst