• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Yönetimi Eğitim Dökümanı

@Hurricane

yok mazlum hocanın değil... :D öğretim görevlisi ilker hocanın notları ;)
 
Elinizde atıklarla ilgili yapılan çalışmaların bir işletmeye ait atık yönetmeliği varmı?Konuyu biraz daha açarsam;proseslerde kullanım sonucu oluşan atıkların nerde nasıl depolandığı nasıl değerlendirildiğine dair bir örnek..
 
Arkadaşlar elimde nem alıcı silika malzeme bulunmakta. Bunları ne şekilde bertaraf ettirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Tehlikeli atık sınıfında değerlendirilmeyeceğini tahmin ediyorum.
 
Proses dizaynı vasıtasıyla atık azaltılması ile ilgili ödev hazırlıyorum. Teorik bilgilerin yanında farklı üretim proseslerinde uygulanmış örneklerle tamamlamak istiyorum. Bu konuda elinde örnek olan var mı arkadaşlar?
 
Endüstriyel atıkların azaltımı ile ilgili neler yapılabilir? Çözüm öenerileri? Yönetmelikler bazında değerlendirme? vb. konular da olabilir..
 
belirli bir atık türü yok bir endüstri tesisini baz alarak yani herhangi bir sektör olabilir. genel bir konu hazırlıyorum ancak örnekler de vermek istedim
 
Arkadaşlar, yukarıda paylaşmış olduğum ekteki doküman belli bir atık türüne ait olmayıp, genel olarak atık yönetimine ilişkin tüm alt konuları içermektedir.
 
@Nurhayat Karadağ
Atık yönetimi yönetmeliğinden tehlikelilik sınıfına bak. sonra "
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
" buradan firmaları bulun ve pazarlık yapın. iyi öalışmalar.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • slide_15.jpg
    slide_15.jpg
    42.6 KB · Görüntüleme: 34
Üst