• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atık Yönetimi Talimatı yardım!!!

mrcmrt

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Ekim 2010
Yeni başladığım iş yerimde, atıkların belli bir standart ile toplanıp, tesis dışına çıkarılması sürecinde yapılması gerekenleri içeren, talimatlar dizisi oluşturmam ve işçileri bu şekilde organize etmem istendi.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek, örnek bir doküman paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
 
Talimatlar her firmaya göre değişir. Yapılması gerekenleri alt alta sıralayın genel müdür onayı ilede yayınlayın. Talimat hazırlamak çok zor değil. Firmanın yapabileceği firma gerçeklerinide gözeterek birşeyler hazırlayın ve zamanla da kuralları sıkılaştırın.
 
Teşekkür ederim Fatih Bey, bende öyle düşündüm fakat içeriği konusunda daha profesyonel bir şeyler hazırlamak istedim. Bu nedenle örnek bir doküman arama gereği duydum. Tavsiyeleriniz tekrar teşekkürler.
 
Üst