• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ATIKSU ALTYAPI VE EVSEL KATI ATIK ÜCRETLERİ

MUSTAFA AYDIN

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Haziran 2015
Firma
TEİAŞ
ATIKSU ALTYAPI VE EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİNDE UYULACAK USUL VE ESASLARA İLİŞKİN YÖNETMELİK gereği Kamu Kuruluşlarından Atıksu ve Evsel Katı Atık Ücreti alınıyor mu yoksa muafiyet var mı?
 
Belediyece düzenlenecek olan evsel katı atık tarife raporlarında alınacak ve onaylanacak karara göre kamu kurumları cüzi bir miktara ya da muaf tutulabilirler.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

bu linkteki yönetmelikte detaylar mevcuttur.
 
Kamu kurumlarını muaf bırakırsan okulları falan hesap zaten karışık iyice çorba olur, tüm yük halka biner zaten bir ton itiraz var olacak iş değil yönetmelikte yok öyle bir ibare o muaf tutulan yerler cami, hayrat ve şehit aileleri
 
Üst