• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu Arıtma Tasarım Modelleme Keşif Metraj ve AutoCAD’e otomatik çizim programı

Demo varsa paylaşır mısınız inceleyelim
 
atp'nin şuanda hali hazırda bir crackli veya kurulum dosyası olduğunu sanmıyorum ben çok araştırmıştım çünkü :)
 
Merhaba arkadaşlar;
Güvenlik nedeni ile ATPPROCAD Programlarının ATP1.2PROCADVR2019 ( Atıksu Arıtma Tasarım Programı) ATP2.2PROCADVR2019 ( İçmesuyu Arıtma Tasarım Programı) ATP3.3PROCADVR2019 ( Denizsuyu Arıtma Tasarım Programı ) Demo programlarını paylaşmıyorum.
Ancak ATP1.2VR1998 versiyonu'na ait 64 ve 32 bit Demo programını web sitemiz'den indirebilirsiniz. Bunun haricin'de 2019 versiyonu programlar ile ilgili , daha fazla bilgi almak için yenilenen web sitemizden PDF ve Tanıtım Video'larını indirebilir veya görebilirsiniz. Ayrıca program tanıtım turları'da yapabiliyorum , izmir'li firma olduğumuz için bu şehirde yeriniz'de program tanıtımı yapılabilir veya izmir dışın'da ise toplu halde program tanıtımı yapabiliyorum. Herkese sevgiler.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Hasan Görkey inş.müh.
ATP1.2 PROCAD KÖŞE.png
 
Üst