• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesisi borulama, çap

  • Konuyu başlatan Anonim (42e0)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (42e0)

Merhaba,
atıksu arıtma tesisi dzaynı ödevim için borulama çizimi yapacağım ama üniteler arasındaki boru hatlarının çaparını nasıl elde edeceğimi anlamadım. Ünite hesaplarında girş çıkış çapları diye bir kısım yok. Q/V den çap elde etmem gerekiyor ama hızlaarı neye göre alacağım bir kaynak, limit bulamadım bununla ilgili. Şimdiden teşekkür ederim
 
HIZINI 1 M/S KABUL ET BÖYLE Bİ KABUL YAP.Q=V A DEVAM A =Pİ * D2 D ÇAP
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Eda Kahaishaktepe1994@hotmail.com Bu e-posta adresine mail gönderir misin? cevap olarak projeyi göndereceğim. Ayrıca örnek olsun diye söylüyorum referans proje bulamadığınız zaman EKAP (kamu ihale kurumu) sayfasından projelendirilmiş veya yapımı bitmiş birçok projeye ulaşabilirsiniz. Yapım tikini işaretleyip arama yerine "Atıksu arıtma, biyolojik arıtma v.s " gibi ifadeler yazarak arama yapabilirsiniz.
 
Üst