• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu Arıtma Tesisi için yatırım teşviki

Tolga Polat

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Ekim 2010
Firma
Rimay Danışmanlık
Merhaba arkadaşlar,

Devlet tarafından Arıtma Tesisi kurulumu veya kapasitesi artışı ile ilgili çalışmalarda yatırım teşviki veriliyor mu? bu konuda bilginiz var mıdır ?
 
Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile iletişime geçerseniz daha sağlıklı bilgi elde edersiniz.
Bildiğim kadarıyla AB fonlarından hibe veriliyor yada diğer kaynaklardan. Ama öncelikli olarak onlarla iletişime geçmeniz gerekmekte. İller bankası da kredi veriyor.
 
İlginiz için teşekkürler. Sizinde söylediğiniz gibi bakanlıkla görüştüm ve atıksu arıtma tesisi teşviki konusunda belediyelere var mış fakat özel yatırımlara böyle bir teşvikte bulunmadığını belirttiler.
 
benim bildiğim atıksu arıtma tesisilerin özel olması durumunda ve derin deniz deşarjı oluyorsa devlet yıllık veya elelktirk giderleri ile su giderleri bir kısmını % delik olarak ödüyor diye biliyorum, bunun hakkında taslak/tebliğ var diye biliyorum,
"
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
" bu yönetmelikte sormuş olduğunuz sorunun fazlasıyla cevabını bulacağınıza inaniyorum,:)
tabi yönetmeliği doğru hatırladıysam:)
 
Doğru hatırlıyorsunuz elektiriğin % bir kısımını ödüyor ve belirtmiş olduğunuz teblik bunula ilgili fakat arıtma tesisi inşaatı veya kapasite artırımı ile ilgili olarak teşvikte bulunmamaktadır.
 
Arkadaşlar, TTGV (Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı) faizsiz 4 yıl vadeli kredi vermektedir. Proje bedelinin % 50'sine kadar kredi imkanı tanımaktadır. Kendileri ile görüşebilirsiniz. Emrah Alkaya, Merve Böğürcü bu konuda size yardımcı olabilir.
 
Üst