• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesisi proje örneği

meelih

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
atıksu arıtma tesisi projesi örneği olan arkadaşlarımız yardımcı olursanız sevinirim
 
merhaba. Bana acil atıksu arıtma projesi örneği kendisi ne varsa artık o gerekiyor. parshallı olan proje değil pafta da yapılan düşü verilen vs. o proje lazım bana . lütfen yardımcı olabilir misiniz,?
 
@ye liz

mail adresinizi yazın hemen göndereyim.
 
Önceki cevapları görüntüle…
arıtmada kuş topu uygulaması.jpg

değerli arkadaşlar öncelikle yeni üyeyim herkese merhaba
biyolojik atık su arıtma tesislerinde kullanıma uygun olarak üretimine başladığımız toplarımızı sizlere tanıtmak isterim
bu toplar özellikle adb, kanada, meksika ve bazı avrpa ülkelerinde sıklıkla kullanılan ve testleri yapılmış bu ürün atır su arıtma tesislerinde bakteri kaynaklı köpük sorununa çözüm getirmektedir.
bakterilerin öldürmeden belirli oranlarda yetişebilmeleri için gerekli ortamı uygun hale getiren bu topların uygulamaları şu an test edilmekte olup olumlu sonuçlar alınmaktadır.
suyun buharlaşmasına ve yosunlaşmada etkili bir çözümolan bu ürün meden sahalarında asit bulutlarının önlenmesi, kuş ölümlerinin minimuma indirilmesi, özellikle altın , bakır gibi kimyasal sıvı havuzlarında kanıtlanmış bir üründür.
bu ürün firmamızca üretilmekte olup. siz çevre mühendislerimizin tanıtımına sunulmuştur.
bu ürün çevrecilik açısından oldukça elverişli ucuz, bakımı kolay, kurulumu kolay, ve 10 yıl garantilidir.
ürün içme sularında buharlaşmayı ve bakteri , yosun oluşumunu önler, altın madenlerinde asit havuzları ve kuş ölümlerini önler, biyolojik arıtmalarda flamentil bakteri oluşumunu artırmadan belli seviyede üremesineortam sağlar. oksijen miktarını yapılan denemelerde ayarladığı tesbit edilmiştir. denemenizi tavsiye ederim. olumlu sonuç alacaksınız umarım.
 
Banim de endüstriyel atık su arıtma tesisi projesine ihtiyacım var rica etsem bana da gönderebilir misiniz belki yardımcı olabilir
 
Bana da acil proje örneği lazım.Gönderebilir misiniz?
 
Forumda mail adresi paylaşımı yasaktır arkadaşlar. Varsa dökümanınız buraya ekleyin hepimiz faydalanalım.

Not: Şimdilik sadece mail adreslerinizi kaldırdım. Bu tür paylaşımlara ısrar etmeniz durumunda kurallar gereği yaptırım uygulayacağız.
 
Merhaba bende bu dönem atıksu arıtma tesisi projesi yapıyorum. Elinizde örnek proje hesapları ve çizimleri varsa paylaşabilir misiniz?
 
Arkadaşlar merhabalar. Atıksu arıtma tesisi uygulama projelerinin (mekanik, mimari, elektrik, proses, statik) çizimleri olan var ise yardımcı olabilirse sevinirim. Saygılarımla
 
Üst