• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Atıksu Arıtma Tesisi - Tesis Sorumlusu Belgesi Duyurusu (1 Kasım 2019)

Bu eğitimin devamı olacak mı ? Onunla ilgili hala beklemedeyiz anladığım ..
 
Mutlaka olacaktır. Geçiş süreci çıkış tarihinden itibaren 3 yıl olduğu için şu an fazla üstüne düşülmüyordur. Yine yoğunlaşılacağını tahmin ediyoruz.
 
Atıksu Arıtma Tesisi İşletmesinde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Eğitimi tekrardan açılacak mı acaba?
 
tebliğ ilk yayımlandığında ulaşmıştım ben
 
Bu eğitimin tekrardan 2020 de açılacağı söyleniyor arkadaşlar takipteyiz. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız:). Şuanda bakanlıktaki yetkililerin bu tebliğ doğrultusunda eğitimler aldığı 2020 itibari ile de bizlere eğitim verileceği söyleniyor
 
Arkadaşlar çalıştay yapılacağını öğrendik lakin bu çalıştay bakanlık personeli ve belediye çalışanları için. Bu eğtitim ve çalıştay sonrası çevre mühendisi arkadaşlar için eğitim vs. gibi uygulamalara geçilecekmiş
2a88f9b3-d80b-46aa-8b3e-04fcb100e81c.jpg
 
Üst