• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 15 eylül 2022

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu eğitimleri duyuruldu.

Duyuruya göre Ön başvurular 23 Eylül - 9 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak. Eğitim kayıtları 14 Ekim - 21 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

24 Ekim 2022 tarihinde başlayan eğitimler, 20 Kasım 2022 tarihinde son bulacak ve adaylar sınava 26-27 Kasım ya da 3-4 Aralık 2022 tarihlerinde girecekler.

Not: Yalnızca çevre mühendisleri girebilecek.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Yeni mezun çevre mühendisiyim ve D sınıfı Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri'e başvurmak istiyorum. Yönetmelikte tecrübe aranmadığı belirtiliyor ancak tecrübem olmadığımdan belge yükleyemediğim için başvuru yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
 
Bu eğitime sade AAT 'nde çalışmış yada çalışıyor olanlar mı başvuru yapabiliyor?
 
ATA BatuhanMerhaba,

Sorunuzun cevabı hayır. Herhangi bir tecrübesi olmayan çevre mühendisleri de D sınıfına başvurabiliyor. 0-1 yıl arası tecrübelilerin tamamı zaten bu kategoriye başvurmak zorunda. Sistemde sizden tecrübe istediğinde bu konuyu açıklayan doküman yüklemeniz yeterli oluyor.
 
Önceki cevapları görüntüle…
serhat.gülen93Hocam 25 gün civarı sürüyor da, eğitimleri yanlış anladınız sanırım. Size tanınan sürede, size tanımlanan maksimum 15-20 videoyu izlemeniz lazım. Siz canlı eğitim olacağını varsayıyorsunuz sanırım. Toplamda 3 saat bile sürmez izleyeceğiniz videolar. İzlemezseniz, sınava giremezsiniz. Bir sonrakini beklemeniz gerekir.
 
Merhaba , AAT Belgelendirme eğitimi için ön başvuru yapmaya çalışıyorum fakat , kurum bilgisi istiyor , ben henüz çalışmıyorum belge ve eğitim için çalışıyor olmak şart mıdır ?
 
Önceki cevapları görüntüle…
serhat.gülen93Tecrübeniz olmadığında, kurum yazısı kısmına diplomayı yüklediğinizde D sınıfı için kabul yapıyordu. Sizinki niye olmuyor çözemedim. Tecrübeye 1 ay falan deyin . Kurum yazısı kısmına yine diplomayı yükleyin. Arıtma tipine de rastgele seçim yapıp öyle deneyin bir de. Olmuyorsa da mail atın yetkili birisi çözer diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Önceki eğitimlerde, 1 eğitime başvurabiliyordunuz ve ikisi için de açılıyordu. Yani sadece endüstriyele başvursanız bile Kentsel videoları geliyor; sınavına girebiliyordunuz.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst