• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu

mürvet

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mayıs 2018
Firma
Gama Recycle Elyaf ve Iplik
Merhabalar,

Çalıştığım firmada evsel nitelikli atıksu arıtma tesisi var. Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu belgesi almam gerekiyor mu?
 
Merhaba,
Bende eğitim almak istiyorum ancak çalıştığım fabrikada yönetim sistemleri bölümündeyim. Arıtma tesisi sorumlusu başka birisi. Başvuru konusunda bu sorun olur mu?
 
Merhaba, AAT bel başvurusu için çalışma belgesinde arıtma tesisinden sorumlu olduğuma dair genel müdürün imzaladığı bir belge yükledim. Belgede arıtma tesisiyle ilgili bir detay yer almıyordu fakat ayrıca arıtmaya dair iş akım şeması ve proses özeti dokümanını yükledim. Başvuru onaylanmasında herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Konuyla ilgili deneyimi olan biri var mı acaba?
 
Merhaba, belediyede çalışıyorum ,bizim burda arıtma tesisi yeni yapılıyor inşaat aşamasında ,tesis sorumlusu olarak
ben hangi sınıf belgeye başvuru yapıcam. konu ile alakalı bilgisi olan varmı.
 
endüstriyel aat başvuru yaptım onaylandı şimdi nasıl bir süreç olucak eğitimleri olucak mı sınavları ne zaman olucak bilen var mı?
 
Üst