• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu Arıtma Tesisleri Alıcı Ortam Bilgileri Düzenleme Duyurusu

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Merhaba,

EÇBS - Atıksu Bilgi Sistemi kısmında yer alan Atıksu Arıtma Tesisleri'nin Alıcı Ortam Bilgileri bölümünün düzenlenmesi için 16 Şubat 2020 tarihinde bakanlıktan ekteki PDF gönderilmiştir.


1581929793466.png

Daha önce girdiğiniz bilgileri kontrol etmenizi tavsiye ederim.
İyi çalışmalar
 

Ekli dosyalar

  • ALICI ORTAM BİLGİLERİ.pdf
    254.8 KB · Görüntüleme: 135
Tüm bilgiler (arıtmanın yeri, deşarj yeri ve tesis yeri koordinatları dahil) işlenmiş ve girilmiş olmasına rağmen bu bilgilendirme bize de geldi. Sonrasında bilgileri tekrar güncelleyip kayıt ettim. Ve bugün tekrar mail geldi. Sistem otomatik mi atmaktadır?
 
Merhaba, bana da ekteki gibi bir mail geldi.
Atıksu Bilgi Sisteminde tesise ait (....................) eksik bilgilerin doldurulması/güncellenmesi gerekmektedir. Sistemin kullanımı ile ilgili:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
linkten sunuma ulaşabilirsiniz. Sistemde bilgiler doldurulduktan sonra bu e-posta adresinden bilgi verilmesi gerekmektedir."
Bizim tesisimizde sadece evsel atıksu oluşmaktadır. Atıksu izninden muafız. Evsel atıksuyumuzu da OSB'nin atıksu arıtma tesisine göndermekteyiz. Yine de beyan yapmamız gerekir mi? Ayrıca gönderilen dosya da böyle bir yazı yer alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 25520
 

Ekli dosyalar

  • atiksu-b-lg--s-stem--20200220090625.pdf
    1.6 MB · Görüntüleme: 27
Üst