• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atiksu arıtma tesisleri için gfb başvurusu

Yasemin AĞCA KAFA

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Eylül 2011
Firma
Çorum Belediye Başkanlığı
Arkadaşlar merhaba,
Bakanlığa atıksu arıtma tesisimiz için gfb başvurusunda bulunduk.Ancak başvurumuz bazı eksikliklerden dolayı kabul edilmedi. Bakanlık tarafımıza eksiklik konusunda net bir bilgi vermemiş. Kendilerine de ulaşamıyoruz. Daha önce atıksu arıtma tesisi için gfb başvurusu onaylanan birileri var ise bana yardımcı olabilir mi ?
Tesis iş akış şeması ve proses özeti örneği gerekli bana.
Konu çok acildir.
Teşekkürler.
 
gerekli muafiyetleri ve gerekli uygunluk yazılarını bağlı bulunduğun il çevreden aldın mı? sisteme yüklediğin evraklar PDF formatında ve okunur halde olması önem taşıyor. iş akım şemasını gönderemem ama istersen seninkini kontrol edebilirim benim geçen hafta onaylandı.
 
@Yasemin Agca

Burda bana ait olmayan örnek bir atıksu arıtma tesisi için proses özeti ve iş akım şeması var .Kendine göre uyarlayabilirsin.
 

Ekli dosyalar

  • proses2.docx
    450.9 KB · Görüntüleme: 152
Üst