• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Video hala devam ediyor yazıyor tamamlayamıyorum eğitimleri bu sorunu kime iletebilirim acaba bilgisi olan var mı?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
arkadaşlar bu eğitim linki açılmıyor sizde böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz?(Eğitim alıyordum %50 si tamamlanmıştı)
 
Önceki cevapları görüntüle…
Ben Eğitimi bitirdim, darısı başınıza :) Videolarda problem yaşamadım da dökümanlar 200'er sayfadan toplam 1000 sayfa filan çalışılacak konu var , hakkımızda hayırlısı olsun :)" AAT Endüstriyel B"
 
Arkadaşlar siteye girebilen var mı acaba giriş sağlayamıyorum.
 
Herkese Merhaba ,


AAT Eğitimleri - Ücret Yatırma Tarihleri ve Eğitim Tamamlama Madde3 'de Değişiklik Hk .​

şeklinde bir duyuru yayınlanmıştır.
Bu kapsamda sınav ücreti kaldırılmıştır. Belge ücreti 200 tl olarak belirlenmiştir.
Ücret yatırma tarihleri ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Merhaba arkadaşlar, dökümanlarda çok fazla konu var ve hesaplamalar var. Modüle sonlarındakı sorular ucu açık ve yazılı tarzı sorular. Soruların nasıl olacağı hakkında bilgi veya öngörüsü olan var mı?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
AlibeyAynı saatte olmaması lazım, çünkü hem endüstriyel hem de evsel sınavına girecek kişiler var. Bunları çakıştırmazlar diye düşünüyorum. Tabii sınav saatleri açıklanıncaya kadar, bu sadece düşüncelerimizde kalacak gibi.
Ya da acaba konu ile ilgili bir duyuru yayınlandı mı, benim de gözümden kaçan bilmiyorum. Varsa konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirse seviniim
 
Üst