• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

OSB'de yer alıp atık su deşarjını OSB Ortak Arıtması'na yapan fakat bunun için kendi bünyesindeki arıtma tesisini de tam kapasite çalıştırmaya devam eden bir tesis, bu tebliğden muaf mıdır? Nasıl yorumladınız, ben bu durumun belirtildiği bir madde bulamadım.
 
Merhaba arkadaşlar, aralık 2021 deki sınava katılıp kazanamayanların, nisan sınavına giriş için ön başvuru yapmalarına gerek varmıydı? Duyuruda ''Ayrıca, 16 Kasım 2021 – 24 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenmiş olan eğitimlere katılım sağlayıp kendilerine tanımlanan eğitimlerin %100’ünü tamamlayan adayların 04 Mart 2022 – 08 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitimlere katılım zorunlulukları bulunmamakta olup direkt sınavlara katılım hakkına sahiptirler.'' direkt katılım sağlayabilecekler diyor.
 
Merhabalar,
EÇBS üzerinden başvuru yapmanız gerekiyordu evet yalnızca eğitim dokümanlarını tekrar izlemenize ve indirmenize gerek yok.
 
Merhabalar, çevre mühendisi olarak çalıştığım tesisin evsel+endüstriyel atıksuyu mevcuttur. Tesis sanayi bölgesi dışında olup, atıksuyunu ön arıtma(paket arıtma) ile İSKİ kanalizasyonuna deşarj ediyoruz. Bu kanalda bilindiği üzere Tuzla İleri Biyolojik Arıtma Tesisinde sonlanıyor. Bu tebliğ kapsamında sorumluluğumuz olmadığını düşünüyoruz. Ne düşünüyorsunuz.
 
arkadaşlar merhaba, sağlanması gereken teknik personele ilişkin bir öteleme geldi mi?
 
Arkadaşlar internet üzerinden (e devlet) yaptığımız sertifika ödeme dekontlarına nasıl ulaşabiliriz bilgisi olan var mı?
 
Üst