• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

atıksu desarj izni

omerokumus

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Ağustos 2010
çevre kanunca alınması gereken lisans ve izinler yönetmeliğinin eklerinde olan bir tesis kanalizasyona desarj ederse atıgını bunun atıksu desarj izni alıp gfb basvurusu yapabilirmiyiz ? su kırl. kont .yont. oldugunu girdiginide kabul ederek ?
 
Cevap: atıksu desarj izni

Kanala desarj larda ilgili atik su idaresinden DKKR alirsin ayrica cevre izni almazsin, ama eger atiksu aritma tesisin den tehlikeli maddelerin su cevre yonetmeligi ek 1 e giren madde var kanal aritma ile sonlanmiyosa tehlikeli madde desarji icin cevre izni almasi gerekebillir, arkada$lar havada sorulari cevaplamayacam lutfen sorulari tam ve aciklayici olarak sorun, mesela bu soruda hangi sanayi dali, kanal sunu aritma varmi DKKR varmi gibi
Sevgi ve saygilarimla
 
Üst