• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu tesis sorumlusu hk.

f-atli

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Mart 2016
Firma
ÇUKUROAVA ÜNİVERSİTESİ
Merhaba arkadaşlar arıtma tesisi sorumlusu d tipi endüstriyel ve evsel olmak üzere iki tip eğitimi de almaktayım.Sınavlara çalışma konusunda önerilerinize açığım nasıl çalışmalıyım modüllerde ki dökümanlar yeterli mi ? (Ve d tipi olarak hangi tesislere bakabiliyoruz ?)
teşekkür ederim şimdiden.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
f-atliMerhabalar, dokümanlar yeterlidir. başka kaynağa ihtiyacınız yoktur. nüfusu 2000 altında kalan arıtma tesisleri ile doğal atıksu arıtma tesislerini işletebilmektedir. endüstriyel kısımda da sadece fiziksel arıtma yapan münferit tesisleri işletebilir. Daha ayrıntılı öğrenmek istiyorsanız da atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personellere ilişkin tebliğinden içeriklerine bakabilirsiniz.
 
Merhaba bilgisayarıma virüs girdi ve eğitim PDF leri gitti. Hafta sonu sınavım var c sınıfıyım. Eğitim dökümanları elinde olanlar yardımcı olabilir mi
 
Merhaba AAT tesis sorumlusu sınavı eğitim aldığımız akademi.csb.gov.tr üzerinden mi yapılacak? Belirtilen saatte e-devlet şifresi ile buradan mı sınava katılıyoruz? Teşekkür ederim şimdiden.
 
Üst