• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

atıksuda agır metal giderimi

MuRaTD.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Mart 2014
Firma
muhendislik
atıksudan agır metal gıderımı ıcın önerilcek bir yöntem aktıf karbonla absorplama dısında ne olabılır.
 
Biyosorpsiyon; canlı veya ölü mikroorganizmalar yardımıyla sulu çözeltilerden çeşitli kirlilik parametrelerinin giderilmesini sağlayan yöntemdir. Tezim atıksulardan ölü veya canlı mikroorganizmlarla ağır metal giderimiydi. Krom giderimi üzerine çalışmıştım.
 
bir tekstil çıkıs suyu düşün sinan hocam nasıl uygulayabiliriz mesala yöntemi prosesler nelerdir .
 
Hocam mailimde tezim duruyor olması lazım bulabilirsem size yardımcı olabilecek yaptığımız deneyler gerekli bilgiler var siz bir okuyun isterseniz...
 
Tez çalışmamda bende Elektrokoagülasyon ile ağır metal giderimi çalışmıştım. Testil ve otomotiv sektörü atık suyunda oldukça verim elde etmiştik.
 
Üst