• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksulardan numune alımı

aliertugrul

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Ekim 2017
Firma
Ekoteks Laboratuvarı
Herkese İyi Günler,

Şu an çalıştığım laboratuvarda atıksu numune alma ve analiz programı çalışmalarına başladık. ISO 5667 kapsamında test edeceğimiz kirleticiler için numune alma programını yazıyoruz. Dikkatimi çeken bir nokta ISO 5667-3'te su numunelerinin nasıl saklanılacağı anlatıldığı halde minimum alınması gereken numune miktarları belirtilmemiş. Benim sorularım,

- Bu konuyla ilgili bir standart veya rehber bir döküman var mıdır?
- Gelecek ay Çevre Bakanlığı'nın verdiği numune alma programına katılacağım. Orada pratik olarak bu bilgiler veriliyor mu?

Soruyu okumak için zamanını harcayan herkese çok teşekkür ederim.
 
Çevre görevlisi eğitiminde bakanlığın sunumu işinize yarayacağını düşünüyorum iyi çalışmalar..
 

Ekli dosyalar

  • ÇEVRE GÖREVLİSİ VİZE EĞİTİMİ ANKARA Su ve Atıksu Numune Alma 01.02.2016.pdf
    4.8 MB · Görüntüleme: 101
Üst