• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ayakkabı imalatı.Ek1? mi Ek2 mi?

Gülçin Bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Temmuz 2011
Firma
ICA Çevre ve Danışmanlık
Danışmanlığını yapacağım ayakkabı malzemeleri imalathanesinde; solventli yapıştırıcı,selulozik tiner,boya vs. kullanılıyor.Emisyon ve Gürültü izni alınacak, fakat Ek1'e mi Ek2'ye mi tabi tam olarak emin olamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Cevap: Ayakkabı imalatı.Ek1? mi Ek2 mi?

Gülçin hanım kullanılan kimsayaslların miktarına göre değşiklik gösterebilir.kapasite raporundaki miktarlara göre değerlendirilebilir
 
Cevap: Ayakkabı imalatı.Ek1? mi Ek2 mi?

Tuğba Hanım,

Kapasite raporunda kimyasallarla ilgili bir bilgi yok. Firma ayakkabı yan sanayi olarak faaliyet göstermekte olup günde 50.000metre salpa vardola, 50.000metre suni deri, 25 metre örgü deri, 60.000metre biye, 2000metre kösele kaplama yapmaktadır.
 
Cevap: Ayakkabı imalatı.Ek1? mi Ek2 mi?

Kapasite raporunda imalatlarını belirtmişler sadece. Bazı kapasite raporlarında kullanılan malzemeler de oluyor. Siz tesiste kullanılan kimyasalların miktarlarınnı öğrenip Ek-1 ve Ek-2 nin 5. maddelerine bakarak hangi maddelerden ne kadar kullanıyorlarsa ona göre 1 veya daha fazla maddeyi eklersiniz.
 
Cevap: Ayakkabı imalatı.Ek1? mi Ek2 mi?

Kapasite raporunda yıllık tüketim kapasitesi yada yıllık kullanılan hammadde miktarının yazdığı tablo olması lazım. Oradan kullanılan hammade miktarını görebilirsiniz.
 
Üst