• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

"Aylık Değerlendirme Raporu" Dosyası "Aylık Faaliyet Raporu" Olarak Değiştirildi

Cem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
19 Aralık 2009
Şehir
Tekirdağ
Firma
Güneş Çevre Danışmanlık
Merhaba arkadaşlar,

Firmalarda hazırladığımız Aylık Değerlendirme Raporu dosyalarımız, "Aylık Faaliyet Raporu" olarak değiştirilmiştir. İlgili değişiklikleri, ekteki dosyadan inceleyebilirsiniz.

Hepinize iyi çalışmalar dilerim


---

14 EYLÜL 2020 TARİHLİ DÜZENLEME: HAZIRLAMIŞ OLDUĞUM ÖZET DOSYAYI KALDIRDIM. KENDİ İNCELEMELERİNİZİ KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Son düzenleme:
formatları beğendim.
özellikle piyasa da en ucuza yapılan maden sahaları işlerini detaylandırmışlar.
yani maden sahasında koordinatları kontrol edip, patlatma tutanakları ile çed dosyasını her ay her atım için güncelleyeceğiz, diye anladım. ne güzel :)
bir de bekra beni mutlu etti. kimyasal madde (patlayıcı dahil) net beyan edeceğimiz için maden sahaları fiyatları dolaylı olarak yükselecektir. özellikle hem ytk hem isg hem çevre ama çevre bedave diye iş yapan rakiplerimizin ne yapacağını çok merak ediyorum doğrusu ... :D
 
Bence duyuru beklemeye gerek yok Bakanlık Sayfasında paylaşılmışsa bu şekil de yapılsın demektir. Benim görüşüm.
 
Danışmanlık firmasında değil de firmanın kendi bünyesinde bulunan çevre mühendislerinin de bu formatlarda hazırlaması gerekiyor değil mi?

Bir diğer sorum, @KaanDogukan 'ın paylaşmış olduğu eğitim tutanağı ile ilgili. Ben eğitimlerimde bu tutanağı değil, firmamızın kalite yönetim sistemine ait olan eğitim formunu kullanıyorum. sıkıntı yaratır mı?
 
Evet siz de bu formatta bulunan aylık faaliyet raporunda hazırlamış gerekmektedir.

Yaşadığım denetimde eğitim tutanakları sizin dediğiniz gibi kalite kapsamında olan sunulmuştu. Memurlar tarafından bakanlık formatında olması talep edilmişti. Kendinizi garantiye almak için ikisinde de imza almanız sizin için daha iyi olacaktır.
 
amaç bu konularda eğitim yapılması ve %60 oranında minimum katılımı sağlamanız. bu tavır çok net anlaşılıyor.
bazı il çevreler için sorun değil.
ama bu konuda en net bilgiyi yeterlilik şube - adnan bey'i arayarak almanızı öneririm.
bazı il çevrelerin bürokratik olması sebebiyle, sorun yaşayabilirsiniz.
 
Üst