• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aylık Değerlendirme Tutanağı

Erman Şenyürek

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Eylül 2010
Arkadaşlar aylık değerlendirme tutanağını kendime göre düzenledim. Kullanmak isteyenler güle güle kullansınlar.
 

Ekli dosyalar

  • Aylık Değerlendirme Tutanağı.docx
    20.4 KB · Görüntüleme: 148
  • Aylık Değerlendirme Tutanağı.doc
    47.5 KB · Görüntüleme: 120
Evet güzel olmuş...
Ancak işin şu tarafı da var...Herkesin aynı formatta aylık değerlendirme tutanağı kullanması için yayınlandı diye biliyorum.
Evet yayınlanan bu format belki çok kullanışlı değil ama herkes kendine göre bir değişiklik yaptığında bu standart bozulacak ve sıkıntı yaratabilir düşüncesindeyim.
Biz firma olarak hem bakanlığın yayınladığı formatı hemde kendi formatımızı dolduruyoruz.İkisini de birlikte dosyalıyoruz.
 
bence yayımlanmış format üzerinde fazla değişiklik yapmamak en iyisi..
il çevre ve ya bakanlıktan gelenler sıkıntı yaratabiliyor çünkü :(
 
5 haziran 2012 tarihinde yayınlanan bu yeni tutanak formatını bende herkes gibi 10 haziran 2012 tarihinde formatını değiştirmeden tutmaya başladım. Önceki tuttuğum tutanağı da 2. olarak tutmaya devam ediyorum. ;)
 
Üst