• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aylık değerlendirme tutanağı

Rıdvan Kılınç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Mart 2013
Firma
danışmalık firması
aylık değerlendirme tutanağını nasıl dolduyorum. yardımcı olabilirmisiniz. örneği varsa çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
 
Ben aşağıdaki formu oluşturdum . danışmanlığa gittiğimde elle , ilgili yerleri doldurup imza kaşe yapıp , bir nüsha firmada bir nüsha bende kalacak şekilde yapıyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Aylık Değerlendirme FORMATI.docx
    18.1 KB · Görüntüleme: 332
Aylık değerlendirme tutanağı ve iç tetkik raporu yeni formatları yayınlanmış ve onları kullanmak mecburiymiş ama bu formatları bulamadım:(
bilgisi olan var mıı??
 
Günaydınlar,
Aylık takvimde (sistemde) yer alan firma saha ziyaret tarihi gelmeden satıldı ise ve aynı zamanda unvan değişikliği oldu ise değişmeden önceki firmanın aylık değerlendirme formunu nasıl hazırlamalıyım? Ya da hazırlamam gerekmez mi? Yeni unvanlı firmaya da eçbs de sistem olarak kayıt yapıp çevre görevlisi atandıktan sonra mı hazırlamalıyım? ?
 
Yeni firmaya geçiş ne zaman yapıldıysa, o tarihten itibaren zaten gidemiyorsunuz maalesef. Sözleşmeniz otomatik olarak fesih durumuna geliyor. Dolayısı ile ortada Aylık Değerlendirme Tutanağı tutmanızı gerektirecek firma kalmamış oluyor. ?‍♂️

İl Müdürlüğüne firmanın faaliyetlerine son verdiği için ".../05/2019 tarihi itibariyle danışmanlık faaliyetlerine son verildiğini" belirten bir dilekçe sunabilirsiniz. Yeni firmanın EÇBS kaydını yaptıktan sonra sözleşmesini yükleyip; normal işlemlerinize devam edebilirsiniz.
 
Üst