• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aylık takvim hakkında

hasan140715

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Şubat 2018
Firma
ENSATURK MÜHENDİSLİK
Arkadaşlar Merhaba,

EÇBS gelmeden önceki dönemlere ait sisteme yüklenmiş olan aylık danışmanlık ziyaret takvimlerine nereden ulaşabiliriz acaba? Bilgisayar kayıtlarında bulamadım da belki sistem üzerinde bir yerlerde kayıtlı mıdır acaba?

Teşekkürler.
 
Cem Bey bilgi için teşekkürler.

Peki EÇBS üzerinden daha önce yüklenmiş olan geçmiş dönem takvimleri mi nereden görebilirim?
 
@hasan140715

Eğer EÇBS sistemi açıldıktan sonra Dosya Yükleme/Gün Belirleme gibi işlemler yaptıysanız, ŞAHIS UYGULAMALARI > YETERLİK İŞLEMLERİ sayfasını takip etmeniz gerekiyor. Anasayfada zaten "Çalışma Takvimi" adı altında bölüm var. Atama yapıldıysa, o bölgeden görebilir; yapılmayan tesisleri bugünden başlayarak gelecekte gidecekleriniz tarihe göre seçebilirsiniz. Geçmişe dair Takvim sayfasından ekleme yapılamamaktadır.
 
@Cem Yılmaz
Merhabalar. Dediğiniz yerde yani Çalışma Takvimi bölümünde ''No records to display'' diyor, bu ay ve önceki ayların girişlerini hep yapmama rağmen hiçbirine erişemiyorum şu anda. ekte ekran görüntüsünü de yüklüyorum, bir fikriniz var mı acaba bununla ilgili neden olabilir?
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    6.2 KB · Görüntüleme: 91
@Cem Yılmaz
Tabii.Ekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Adsızuıo.png
    Adsızuıo.png
    266.9 KB · Görüntüleme: 177
@hilalparslan

Birkaç sebebi olabilir. Firmanızın yeterliliği mevcut mu? EÇBS 'de yeterlik uygulaması eklenmiş mi? Sol tarafta adınızın yazdığı yerin hemen altında sizin danışmanlık firmanız seçili mi? Seçtikten sonra başka sekmeye girip tekrar Anasayfa kısmına girdiniz mi? Siz yetkili olarak EÇBS'de ekli misiniz? Yani deneye deneye bulacağız gibi. Az önce denedim, ekleyebiliyorum bu da demek oluyor ki hata sistemsel değil.:rolleyes:
 
@Cem Yılmaz

Bütün sorularınızın cevabı evet :)
Ama maalesef hala aynı, geçmiş aylara ait hiçbir girişi göremiyorum.
Sistemsel olmasın zaten öyle asla çözülmüyor kimseye ulaşamıyoruz bakanlıktan :(
Sizde bu ekran nasıl gözüküyor paylaşabilir misiniz acaba?
 
@Cem Yılmaz

Ben bakanlık ile görüşeyim bu durumu, yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Merhabalar,
Yeterlik uygulaması Çalışma takvimi hakkında aşağıdaki konularda bilginiz var mıdır?
  1. Sözleşmemizi feshettiğimiz tesisleri ve/veya sözleşme süresi dolan tesisleri “Danışman Firma Hizmet Verilen Tesisler” sekmesi üzerinden kaldıracak mıyız? Kaldırdığımızda ilgili tesisin geçmişe yönelik çalışma takvimi ataması da kayıp oluyor, bu durumda ilgili tesise ait geçmişe yönelik çalışma takvimimiz nerede kayıtlı olacaktır?
  2. Çevre Görevlisi listesinde mevcut çevre görevlisini kaldırdığımızda görevlinin tesisleri için çalışma takvimi kayıp olur mu?
  3. Danışmanlık yapılacak tesis için yeni tesis ekle butonundan tesisi eklediğimizde protokol bitiş tarihi belirtiliyor, bu durumda protokolü yükleme tarihini nereden görebiliriz?
  4. “Danışman Firma Periyodik Belge” sekmesindeki Sigorta Ortaklık Belgesi: Nedir ve Yüklenmeli midir?
 
Merhaba arkadaşlar atlık takvime yazdığım gün o firmada olamamısştım ama dilekçe vermiştim başka gün gideceğime dair o günde denetime gelip tutanak tutmuşlar bir cezası var mıdır ?
 
Merhaba,

Yönetmelik gereği 20 puan ziyaret etmemenizden, 10 puan da aylık değerlendirme tutmadığınızdan ötürü ceza yeme olasılığınız mevcut.

Tutanakta bunlardan bahsedilmiş mi? Dilekçenizi sunduğunuzdan İl Müdürlüğünün haberi var mı? Ceza yazıldıysa silemiyorlar normalde ama itiraz süreci doğacaktır dilekçenizden ötürü. Dilekçeyi gitmeniz gereken günden önce verdiniz diye umuyorum. Sorunu çözmek için İl Müdürlüğü ile birebir görüşüp, dilekçenizin bir nüshasını götürmeyi unutmayın.

Geçmiş olsun.
 
Teşekkür ederim ama beyaz kağıda yazmışlar İl Müdürlüğünün resmi tutanağı değil bu geçerliliği var mıdır ?
 
Beyaz kağıt dediğiniz ekteki gibi bir tutanaksa geçerliliği vardır :) Çevre Görevlisi Değerlendirme Formu oluyor o.
 

Ekli dosyalar

  • 20131121-1-1.doc
    323 KB · Görüntüleme: 120
Üst