• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aylık takvim hakkında

hasan140715

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Şubat 2018
Firma
ENSATURK MÜHENDİSLİK
Arkadaşlar Merhaba,

EÇBS gelmeden önceki dönemlere ait sisteme yüklenmiş olan aylık danışmanlık ziyaret takvimlerine nereden ulaşabiliriz acaba? Bilgisayar kayıtlarında bulamadım da belki sistem üzerinde bir yerlerde kayıtlı mıdır acaba?

Teşekkürler.
 
Merhaba,
Ekte sisteme yüklenecek dokümanlardan bahsediyor (aylık değerlendirme, iç tetkik gibi) bildiğim kadarıyla sisteme bir şey yüklemiyoruz. (tesis bünyesinde çalışıyorum)
 
@cgdm Bu yönetmelik 2013 yılında çıktı, 2014 yılında bir dönem (2 ay kadar) sisteme yükleme vardı. Sonra aşırı yük nedeniyle kapatıldı. Sanırım EÇBS'de de bu yükleme ile ilgili ekstra bölüm açılacaktı ancak takibini yapmadım.
 
merhaba arkadaşlar, şahıs uygulamalarından girdiğimde Aylık Çalışma Takvimi aktif görünmüyor. Ben Danışmanlık firmasında çalışmıyorum, işletmenin çevre yönetim biriminde çevre mühendisiyim, hala aylık çalışma takvimi doldurulmasına gerek var mı? bu konuyu bakanlık ile görüşen var mı aramızda...

22855
 
Kendinizi tesisinizin hesap ( firma kurum) listesinde ki firmanızın içerisinde yer alan yetkili listesine ekletirseniz sorun çözülecektir. Ayrıca çevre yönetim birimleri de olsa aylık takvime giriş yapması gerekir.
 
teşekkürler Cem Bey, fakat yetkili listesinde varım, izin lisans başvurularını ben yapıyorum. ama aylık takvimi bir türlü çözemedim...
 
@sdagtekin şahıs uygulamalarından yeterlilik uygulamasına giriş yapıyorsunuz değil mi :) Ya da hesap kurum listesinde ki tesisinizin uygulama listesinde ki yeterlilik uygulamasından giriş yapıyor olmanız lazım . Tesis listesinden yapıyorsanız göremezsiniz.
 
@Cem_B :) tekrar merhaba, her ikisinden de deniyorum hatta şirket sorumlusunun hesabından da girdim, yeterlilik sekmesinden sonra kullanıcı işlemleri- çalışma takvimi diyoruz değil mi. Ben çevre görevlisi olarak a denedim, şirket genel müdürünün hesabından da denedim orada da 'no records displays'. siz bu sekmeler sırasıyla mı giriyorsunuz. çevre yönetim birimi değil mi bu arada siz de??
 
@sdagtekin Merhabalar, yeterlilik uygulamasına sadece çevre yönetim birimi olan firmaların bünyesinde çalışan çevre mühendisleri ve danışmanlık firmaları görebilir. O yüzden genel müdürünüzün görememesi normaldir. Son olarak aklıma, sizin çevre yönetim biriminde çevre görevlisi listesinde bulunmuyor olmanız geliyor. Diğer çevre yönetim biriminde bulunan çalışma arkadaşınızın sisteminden bir deneyin isterseniz. Eğer siz görünmüyorsanız çevre yönetim biriminde, Koordinatör çevre görevlisi sizi ekleyebilir. Eğer bu işlemlerde zaten yapıldıysa başka bir öneri aklıma gelmiyor maalesef. Bakanlığa sorununu mail atmanızı öneririm.
 
Üst