• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aylık takvim hakkında

hasan140715

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Şubat 2018
Firma
ENSATURK MÜHENDİSLİK
Arkadaşlar Merhaba,

EÇBS gelmeden önceki dönemlere ait sisteme yüklenmiş olan aylık danışmanlık ziyaret takvimlerine nereden ulaşabiliriz acaba? Bilgisayar kayıtlarında bulamadım da belki sistem üzerinde bir yerlerde kayıtlı mıdır acaba?

Teşekkürler.
 
Merhabalar. Ocak 2020 çalisma takvimi 27 aralikta yaptim 1 ocakta da çevre mühendisi arkadasin birisi işten ayrildi. onun tesislerinide yeni işe başlayan arkadaşa atadik. Birde aylik calisma takvimi hazirlandiktan sonra sözleşme yapılan firmalarimiz var. Bunlarda ocak 2020 Aylik calisma takviminde sistemden geri dönük olarak düzeltme yapabiliyormuyuz. Yoksa ocak 2020 takvimi üst yaziyla takvimi il müdürlüğüne sunmam mi gerekiyor?
 
Merhaba ,

Yeterlilik uygulamasından Çevre görevlisi atamasını yaptıktan sonra diğer arkadaşa (yeni başlayan) aktarabilirsiniz. Diğer arkadaş (işten ayrılan ) sizden ayrıldığı için üzerinde ki firmalar düşecektir haliyle.

Benim cevaba çok takılmayın aşağıya bakın siz :D
 
Merhaba,

Artık dilekçe sunulmuyor, en azından benim bölgemde böyle. Değişiklikleri sistem üzerinden direkt yapmanıza olanak sağlanıyor. Ancak:
-Geçmişe dönük düzenleme yapılamıyor (2 Ocak tarihindeyseniz, bugünden itibaren değişiklik yapılabilir).
-Sistemde ne zaman düzeltildiği görünmüyor.
-Yeni sözleşme yaptığınız firmalarda, sözleşme tarihi önem arz ediyor. 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle başladıysa; Ocak ayına atama yapmanızı isteyecektir İl Müdürlüğü. Ama 25 Ocak 2020 tarihinde imzalarsanız; Ocak ayı için size telkinde bulunmayacaklardır. Yine de asıl önemli konu, sizin hizmet verdiğiniz firmanın son olarak ne zaman hizmet aldığıdır. Hizmet aldığı firma ile olan sözleşmesinin feshinden itibaren, 1 ay geçmeden sözleşmeyi yapıp sisteme yüklemeniz gerekmektedir.
 
merhaba,
Kasım ayı için çalışma takvimi giremedim. ceza puanı kaç?
Ceza gelse bile sonradan giriş yapabilir miyim?
Teşekkürler şimdiden :)
 
SerenArslanMerhaba,

Öncelikle, hemen şimdi girmeye başlamalısınız. EÇBS Sisteminde, aylık programın ne zaman girildiği kolay kolay tespit edilemiyor. Geçmişe yönelik giremeseniz de bugün ve bugünden sonrası için girdi yapabilirsiniz.

Cezası ise; Çevre Yönetim Hizmetleri Yönetmeliğinin Ek - 3'ünde 5 puan olarak belirtilmiştir.
 
SerenArslanYeterlik uygulamasına giriş yapıp, adınızın altında danışmanlık firması unvanının yazmasına dikkat edin. Sonra Anasayfa kısmına bir kez daha tıklayın.

Bulunduğunuz sayfada takvim sembolü çıkacak. Şu an girerken ilk önce Aralık ayı açılır. Siz Kasım ayına Manuel olarak çevirip devam edebilirsiniz.
 
Arkadaşlar Merhaba,
Danışmanlığını yaptığımız firma da aylık takvimleri hafta sonuna da giriyorduk. Aralık ayı takvimi için haftasonu girişi yaptık fakat sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonları iptal edildi. Bununla ilgili sistemde girişlerin her ayın 20-30u arası yapılmasından dolayı da bir düzeltme yapamıyoruz. Aynı durumla karşılaşan oldu mu bir sorun teşkil edecek mi nasıl bir yol izleyebiliriz?
 
Üst