• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Az miktarda tehlikeli atık

Görkem G.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Ağustos 2012
Arkadaşlar;

Flüoresan, kartuş gibi sınıflarda yılda birkaç tane atığı çıkan ancak emisyon izni alması gereken bir firma için nasıl atık yönetim planı hazırlanır? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Merhaba,

50 kg'ın altında toner atığımız var. (Tozlu olanlardan)
Şirketimizin araçlarından biri ile geri dönüşüm tesisine bıraktırabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
 
@Beril Çataltepe

Öncelikle bertaraf firması ile iletişime geçmelisiniz. Atığı alacaklarını kabul ederlerse, fiyatta anlaşmalısınız. Sonra MOTAT üzerinden 50kg altı atık gönderimini oluşturup bir irsaliye hazırlamalısınız. Kendi aracınız ya da kargo ile firmaya iletebilirsiniz.
 
@Olgaç Sürmelihindi

@Cem Yılmaz

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. :) Yazıcıyı aldığımız firma ile iletişime geçildiğinde atık pil olarak gönderebilirsiniz demişler, sizce hangisi olmalı? 08 03 17 atık baskı tonerleri kodu daha uygun geliyor bana, 20 01 33'ten ziyade
Untitled.png

20190130_153344.jpg
 
@Beril Çataltepe

20 01 33 Pil ve akümülatör değil mi yahu, yazıcı toneriyle nasıl bağdaştırmışlar? :D Yazıcı firmasını boşverin, atık firmasının hangi koddan alacağı önemli. Dediğiniz gibi 08 03 17 diyeceklerdir muhtemelen.
 
Merhaba,
50 kg altındaki floresan atığının kargo ile gönderim sağlanacaktır. Serbest bölgeden çıkarmak için komisyon kararına ve nihai bertaraf noktasıyla sözleşmeye ihtiyaç var mıdır?
 
Merhaba ,
50 kg altı gönderimlerinizde sistem aracılığıyla olduğundan dolayı herhangi bir sözleşme yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

Serbest bölge içinse yönetim ile görüşebilirsiz.
 
Üst