• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Azot duşlama sistemi

Celalettin TÜRKMEN

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Kasım 2014
Şehir
Kahramanmaraş
Firma
KMK PAPER
Çalışma ortamında Patlamaya karşı kullanılacak azot duşlama sistemi yada muadili cihaz hakkında bilgisi olan yokmu, acil yardım gerek :( ATY hazırlama yönetmeliğinde geçiyor..
 
merhaba iyi çalışmalar. Celalettin bey biz Aty Ünitesi için GFB hazırlıkları yapıyoruz. Ancak Atıktan Türetilmiş Yakıt Hazırlama İşletmelerinin Sağlaması Gereken Fiziki Şartlarda ''çalışma ortamında kıvılcım tespit cihazı, herhangi bir patlamaya karşı kullanılacak azot duşlama sistemi veya muadilli cihazlar bulunmaktadır.'' ibaresi yer almaktadır. Siz de böyle birşey araştırmışınız zamanında acaba nasıl bir sistem olduğuna dair bilgi verebilir misiniz ve sistemi kurdururken neleri dikkate almalıyız? @celalettin türkmen
 
merhaba elektronik atık içinde azot duşlama sistemi dıyor ama bulabıldınız mı acaba elinizde örnek resim döküman mevcutmu acaba?
 
Kıvılcım tespit cihazı parlamaya karşı duyarlı olan bir cihaz , ATY makinesi aldığımız firmadan tedarik etmiştik biz. Sensör şeklinde düşünebilirsiniz alarm veriyor alev algıladığında , cihaz aynı zamanda komut veriyor Azot tüpüne bağlı mekanizmaya, ATY makinelerinin üzerinde yerleştirdiğimiz Azot tüpünü otomatik püskürtüyor kıvılcım algıladığında. Makine tedarik ettiğiniz firmalar yardımcı olabilir size.
 
biz buzdolabı hariç diğer elektronık atıkları almayı düşünüyoruz ama azot duşu hangisinde gerekli acaba celalettin bey
 
Üst