• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık beyanları hk.

Göksel Kurtuluş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Kasım 2009
Firma
Sağlık Kurumu
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

"2011 yılı beyan girişleri;
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
– Online Çevre Uygulamaları-Online Uygulamalar-Çevresel Bilgi Sistemi-Firma İşlemleri-Firma Bilgilerim-Başvuru Formu nu tıklayarak bu formda bulunan şirketinizi ilgilendiren beyanlar işaretlenerek İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne müracaat edilmesi gerekiyormuş. Müdürlük bu yazıya istinaden Çevresel Bilgi Sistemini uygulamaya açıyor. Formda işaretlenen beyanların girişleri Çevresel Bilgi Sistemi'nden yapılacakmış."
 
Merhaba Arkadaşlar Bakanlığa yapılan tüm beyanlar için bir takvim var mı elinizde?
Yağ beyanı, ambalaj beyanı, tıbbi atık beyanı, seveso vs. gibi tüm beyanları en son bildirim tarihlerinin bir listesi?
 
Benim elimde böyle bir şey var ama yeterli değil bu :(
 

Ekli dosyalar

  • yapılması gerekenler.pdf
    2.6 MB · Görüntüleme: 54
Üst