• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bayram tatili 9 gün

Mustafa Demir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2009
23 Ağustos 2011

Bayram tatili 9 gün, otoyol ve köprü bedava olacak


Bayram tatili 9 gün olarak belirlendi. Bülent Arınç’ın Bakanlar Kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamaya göre, kamu çalışanları 29 Ağustos pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacak. Arınç bayramda otoyol ve köprülerin ücretsiz olacağını söyledi.
 


Bizlere hep tatil zaten varmı bizim gibi bir ülke az çalış çok kazan, çok çalış az kazan..... DENGESİZLİK tamamen...
9 KOCA GÜN... hiç malesef demeye gerek yok şahsen 3 gün yeter.
9 gün de tatilmi olurmuş... Çok gelişmiş bir ülkeyiz ama biz 10 günde olabilirdi değilmi... Gün be gün geriye giden Türkiyem tatile sevinmeye devam et sen.
 


@Okan ÖZTÜRK

bu tatilin sadece 1.5 günlük kısmı fazladan diğeri zaten yasal hafta tatili ve bayram...
3 gün yeter derken şaka yapıyorsunuz sanırım 3 gün zaten bayram var.
bizim milletimizde abartmayı sever böyle işte... çalışan kişinin tatil en doğal hakkı bence
sevinecekte, bayram için 9 gün tatilde gayet normal.
sormadan söyleyeyim kamuda falanda çalışmıyorum ;)
 


Kıbrıstan sonra Türkiye de de bayram tatili 9 gün oldu.. Daha çok kamu alanlarında geçerli gibi :) çok büyük bi aksilik çıkmazsa bizde 26ağustos-5eylül tarihleri arasında tatil planladık.. ;)
 


Peki bizler için 9 gün olan bu tatil ofis elemanları ve işçiler için kaç gün olacak özelde... Açıkçası işletme olarak tam gün sayısında kararsız kaldık işletme cumartesi günleride çalışıyor cumartesileri çalışmayan tek eleman bnm :D
 
Üst