• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Beden Dili Eğitimi (ücretsiz)

İş Hayatında Etkin Beden Dili Kullanılması Ücretsiz Eğitim Programı


Eğitim Başvuruları:

Eğitim Başvuruları; Çevrim İçi Başvuru Formu doldurularak veya egitim@ailevecalisma.gov.tr adresine elmek gönderilerek yapılacaktır.


Eğitim Tarihleri:

03 Aralık 2019

(1 Gün/3 Saat)

13.30 - 16.30


Eğitim Kontenjanı:

10-35 Katılımcı


Eğitim Yeri :

ÇASGEM (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi)

Yunus Emre Mahallesi Kübra Sokak No:1 Pursaklar - ANKARA

Telefon: (312) 527 65 80

Eğitim Bölümü: (312) 527 65 80 / 1489 veya 1463

Belgegeçer: (312) 527 51 23


ADAYLAR İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:

Genel Bilgiler:

  • Eğitim Merkezimiz, zorunlu hallerde duyurulan eğitim tarihlerinde değişiklik yapabilir veya eğitimi iptal edebilir. Yapılan değişiklikler katılımcılara yazılı (e-posta) veya sözlü olarak bildirilir.
  • Eğitimler, yeterli katılımcı sayısına ulaşınca kesinlik kazanır.
  • Başvuru yapanlar, eğitimin açılıp-açılamayacağı bilgisini Eğitim Şube Müdürlüğünden teyit etmelidir. Eğitime bireysel başvuru yapan kişiler tarafından bilet alınması durumunda sorumluluk kişiye aittir.

Konaklama; Eğitim Merkezinde konaklamak isteyen misafirlerimiz kurumumuz ÇASGEM'den bilgi alabilirler.

Misafirhane rezervasyonu için; (0312) 527 65 80/ 1500


Kaynak:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .






ÇASGEM, Çalışma Hayatına Değer Katar
 
Mahmut Akif
Mahmut hocam merhaba, ben beden dili eğitimini aldım. Anlayışlı insanlarda çok rahat iletişim kurabiliyorum ve faydasını da gördüm. Anlayış göstermeyen insanlarda ise üzerinde çalışmalar yaptım ama hiçbir faydasını görmedim. Sonra kafayı çalıştırmak gerektiğini düşündüm ve kafamızı kullanmak gerekli. Kullandıktan sonra kafa çok güzel olur :)
 
Üst