• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Belediye Çalışanları Yardımlaşma

Nuri Ünal

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Eylül 2012
Firma
Gölpazarı Belediyesi
Arkadaşlar Merhaba

Belediye de çalışan arkadaşların özellikle tecrübeli arkadaşların tecrübesiz arkadaşlara yardımcı olması ve hazırladıkları talimat olsun yönetmelik olsun paylaşması için bu konuyu oluşturuyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar ordamısınız ? :hhhhhh:
 
mrb arkadaşlar
belediye sisteminden AAYP hazırlanmasıyla ilgili
şöyleki ''onaylanmış yönetim planında A mahallesine 340 poşet 12 iç mekan kutu 4 tane konteyner'' dağıtılacak
yeni sisteme göre nasıl paylaştırılacak
biriktirme ---
ayrı toplama ---
kapıdan kapıya ---
bilgisi olan yazsın lütfen!
 
Bizim belediyede mühendis yok.. en son gelişme raporu 2013 te hazırlanmış, e 6 aylık dönemler halinde nasıl yapacam şimdi... bu konuda derin stresler içindeyim :agla::agla::agla::agla::agla: bişey de bilsem yazsam ne güzel yaa :(
 
Nilufer Hanim, gelisme raporu kolay :) mailinizi verin, gecmis yillara ait bir ornek gondereyim size ancak yeni sistem de neler isteniyor daha inceleyemedim.
 
Silinmiş
@Nilüfer Çelik
okullarda egitimler cok zevkli oluyor, kesinlikle tavsiye ederim.gelisme raporunu bu ay sonunda yapacagiz biz de, belgelendirmeden ona cok vaktimiz yok, tamamladigimda ben unutabilirim ancak siz bana hatirlatirsaniz yardimci olurum :) mailinize de 2014 de hazirladiklarimizi gun icinde aticam
 
@ahmedo biriktime-ayrı toplama-kapıdan kapıya ile ilgili bilgi edinebilseniz paylaşır mısınız? Sanırım kimsenin bir bilgisi yok. Şimdiye kadar dağıtılan mı dağıtılacak olan mı? Bir tanesin de adet/ay yazıyor diğerlerinde hiçbirşey yazmıyor..
 
@birgulcom adet/ay dediği dağıtılacak poşet sayısını belirtiyor ki onaylanmış yönetim planında 6 ayda dağıtılacak sayı verilmişti.
o sayıyı 6 ya bölüp ekleyin..
bende daha sağlıklı bir bilgiye tam ulaşamadım
herkes farklı bişeyler söylüyor
iyi çalışmalar
 
Merhaba Arkadaşlar Katılımınızdan Dolayı teşekkkür ediyorum çiğdem hanım haklı sanırım dosyaları forum üzerinden paylaşırsanız çok daha makbule geçer.
 
benim burda paylasabilmem icin belediye adini firma adini vs. ozel bilgileri tek tek okuyup silmem lazim o kadar vakit bulabilsem keske,
belediyemin izni olmadan internet ortaminda paylasim yapmam dogru olmayabilir, paylasamayacagim icin kusura bakmayin.
mail adresini gonderen arkadaslar aklimdasiniz bilgisayarin basina oturamiyorum, telde de dosyalarim yok, musait bir animda gondermeye calisacagim.
 
Arkadaşlar maillerinize eski dönemleri attım örnek olması açısından, tarihlerine çok takılmayın 2015 ilk altı aylık periyot da dahil aynı formatı kullandım, 2015 ikinci altı aylık sistem üzerinden sanırım (henüz inceleyemedim) şubat ayında onu da yapacağım, yardımcı olmaya çalışırım ihtiyaç duyarsanız.
 
@Hilal ARSLAN
protokol imzalayacağımız belediye merkez ilçe belediyesi değil
bir aktarma merkezi temin etmeyi de düşünüyoruz ona göre örnek olacak bir protokol işime yarar
iyi çalışmalar...
 
Üst