• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Belediye gelişim raporu

Merve Yeşildağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
geri dönüşüm
merhaba arkadaşlar; bu ara çok fazla soru soruyorum ama elimde değil aklıma takılıyor :) Allahtan yardımcı oluyorsunuzda hallediyorum. şimdiden de hepinize teşekkür ederim.
Şimdi soruma geçiyorum; Belediye gelişim raporunda yaz ve kış aylarına ait çıkan atıklar,ve ambalaj atığı yüzdelik kısımlarını doldururken kendi elimdeki verileri mi dikkate alacam yoksa belediyeden mı temin edecem onları? eski çevre mühendisi belediyedende almış kendiside yapmış pek anlayamadım. Emin olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
şimdi şöyle ki günlük evsel atık miktarını belediyeden öğreniyorsunuz yani günlük çıkan toplam atık bunun içinde ambalaj atığı dahil hepsi var çöp de var bunu belediye bilir sizin topladıklarınız geri dönüşümü olan kısım ambalaj atıkları gelişim raporunda siz topladığınız atıkların miktarını ay ay bildirin ama istiyosanız tplam günlük atık miktarınıda yazabilirsiniz o miktarların hepsi eski çevre mühendisinin yapmış olduğu atık yönetim planmında vardır iyi inceleyin gözünüzden kaçmış olabilir.
 
@Merve Yeşildağ
merhaba kolay gelsin belediye gelişme raporu doldurmak istiyorum ama nette formatın word halini bulamadım sizde varsa gönderebilir misiniz acaba
 
Üst