• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Belediye için atık yönetim planı hazırlayacağım hertürlü tavsiyeye ihtiyacım var

eminoner

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Temmuz 2015
Firma
Mudanya Belediyesi
Taslak ve içeriğiyle ilgili neler yapabilirim.Daha önce hiç atık yönetim planı hazırlamadım ve şimdi hazırlamam gerekiyor.Tecrübeli arkadaşların desteğine ihtiyacım var
 
Paylaştığın dosya gerçekten işime yarayacak.Esasen tavsiyeden kastım genellikle yapılan yanlış anlama yada hatalar varsa bu durumlardan haberdar olmaktı.
 
Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği kapsamında hazırlayacaksanız linkte verilen dosyanın Ek-1'inde yer alan formata göre ve ilgili açıklama başlığına da dikkat edilerek hazırlanmalıdır.
 
Formatta doldurman en önemlisi ama şunlara dikkat etmende fayda var. Araçların takip sistemindeki ımeı kodu, toplamanın nasıl yapıldığına dair Açıklamalar bunlarda arada yazarsan faydasını görürsün
 
Üst