Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ;
entegre atık yönetim planı hazırlıyorum fakat nüfus tahmini kısmında kullanılan artış katsayısı nüfusun daha sonra yapılan nüfus sayımında azalmasından dolayı negatif çıkıyor bu konuda nasıl ilerleyeceğim..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
merhabalar; belediyelerimizden entegra planmını bitiren olmadı mı yoksa kimse yayınlamak istemiyor mu???il çevre gelen yazıda 27.05.2011 son gün denilmektedir.bununla ilgili süre uzatımı söz konusu mudur??
nüfus tahmin metotlarından iller bankası kullanılıyor ..zira plan formatında aritmetik artış metodu ve geometrik artış metodun da hesplanması isteniyor..yanılıyor muyum arkadaşlar?yoksa yanlış mı düşünüyorum..?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.