• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

belediyeler için entegre katı atık yönetim planı

isa akar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Mayıs 2011
arkadaşlar yakın zamanda hazırlayan biriliri varmı ben bitirmek üzereyim ama ilk oldu için paylaşıcam sorunlar var
 
arkadaşlar ;
entegre atık yönetim planı hazırlıyorum fakat nüfus tahmini kısmında kullanılan artış katsayısı nüfusun daha sonra yapılan nüfus sayımında azalmasından dolayı negatif çıkıyor bu konuda nasıl ilerleyeceğim..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
 
tmm arkadaşlar cok saolun sorunumu hallettim inş projeyi de en yakın zamanda bitireceğim
:))iiçalışmalar herkese...
 
merhabalar; belediyelerimizden entegra planmını bitiren olmadı mı yoksa kimse yayınlamak istemiyor mu???il çevre gelen yazıda 27.05.2011 son gün denilmektedir.bununla ilgili süre uzatımı söz konusu mudur??
 


nüfus tahmin metotlarından iller bankası kullanılıyor ..zira plan formatında aritmetik artış metodu ve geometrik artış metodun da hesplanması isteniyor..yanılıyor muyum arkadaşlar?yoksa yanlış mı düşünüyorum..?
 
arkadaşlar bende entegre atık yönetim planı hazırlayacağım.yok mu hiç hazırlayan tamamlayan bize yardımcı olacak yol gösterecek bir arkadaş yokmu?
 
Üst