• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Belgelendirme hakkında

cevregizem

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Mart 2017
Firma
ÇINAR KAĞIT
Merhaba ambalaj bilgi sistemi üzerinden yapılan aylık bildirimde il müdürlüğü onayından sonra belediye paylaşımında reddedilen faturayı tekrar düzeltip yükleyebiliyor muyuz eğer evet ise nasıl ?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
il müdürlüğüne göndermeden önce gönderdiğin 7b 7 c nın onaylanmasına dıkkat etmen gerekıyor faturaların makbuzların onaylanmamıssa gondermemeye dıkkat et. tekrar düzeltıp yuklemek için il müdürlüğüne dilekçe vermen lazım düzeltme için. çünkü onaya gideni geri alamıyorsun. dilekçeden sonra güncellemeye açarlar sayfayı sende düzeltmelerini ve onay işlerini hallettıkten sonra tekrar il müdürlüğü onayına gönderırsın. ilk önce sizin bölgenizdeki firmalara bakan il çevre müdürlüğündeki çevre mühendisini arayın zaten o sırasıyla yardımcı olur bu konu için kolaylıkla halledersın.
 
Ambalaj atıklarının kontrolü yönetmeliğinde belgelendirme için belirtilen idari yaptırım 2872 sayılı kanunun hangi maddesine istinaden uygulanır?

"MADDE 19 – (1) c) Elektronik yazılım programına kaydolunan yıl esas alınarak, üç yıl üst üste öngörülen hedeflere ulaşılamazsa, toplanması gereken miktarlar ile ilgili yükümlülükler tekrar bir sonraki yıla yüzde on fazlası ile aktarılır ve 2872 sayılı Kanun uyarınca idari yaptırım uygulanır,"
 
Üst