• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Beyanda bulunulması gereken atıklar

Aysun Kurt

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2011
Arkadaşlar merhaba,

Bakanlığa beyanda bulunulası gereken atıklarla ilgili bir liste mevcut mu?

Ben talaşlı imalat yapan bir firmada çalışıyorum. Piyasaya süreniz. Tehlikeli atıklarımız çıkıyor.

Piyasaya süren ve tehlikeli atık beyanında bulunmamız gerekiyor. Başka neleri beyanda bulunmamız gerekiyor ? Bu beyan edilecek atıkları anlatan bir bilgi varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca Bazı Tehlikesiz atıkların tebliğindede tehlikesiz atıkların beyanından bahsediliyor. Sanırım 2013 de yürürlüğe girecek. ve Tebliğde atık yönetim planı yazıyor. Bu planı yinede hazırlamalımıyım ? Elinde Bu tehlikesiz atıkların yönetim planı olan var mı?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
ulusal atık taşıma formu hazırladığın her atığı bakanlığıa gönderiyorsun.

Tehlikeli Atıkların kontrolü yönetmeliği Atık listesi var 01.01.01 den başlayıp 20'lere kadar çıkıyor oradaki atıkları bildirmem gerekiyor.
 
Üst