• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bileşik Denetim

Mahmut Cimşit

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Aralık 2010
Şehir
Kocaeli
Firma
MAKİNE İHTİSAS OSB
iyi günler Arkadaşlar...
mayıs ayı içinde 3 adet bakanlık iştiraklı bileşik denetimim var. Bu denetimlerde bileşik denetim evrak listesinin dışında extra bir olay gerçekleşiyormu?
çevre görevlilerine ceza kesliyor mu?
bileşik denetim geçiren atkadaşlardan cevap bekliyorum.
iyi günler...
 
Mahmut kardeşim öncelikle selamlar. Görüşmeyeli iyisindir umarım...

Extra belge isteme olasılığı çok yüksek.
Evrak dışında sahayı gezecekler dolayısı ile sahada gözlemledikleri duruma göre extra belge de isteyebilirler. Belge eksikliğinden kaynaklı puan düşülebilir. Ya aslında denetçilere göre yoruma açık bir konu. Sana şimdiden kolaylıklar...
 
Arkadaşlar Merhaba,
Belge bazında eksiğininiz olmasın, saha denetimide olacaktır. Değerlendirmeyi çok geniş yapıyolar, öyle uygunluk yazıları için geldikleri gibi kısa süre kalmıyolar, tüm gün sürebiliyor. Bütün beyanlar, evraklar herşey inceleniyor. bilginize...
 
İlk geldiklerinde ufak bir toplantı yapılıyor. Siz tesisi tanıtıyorsunuz. Ardından topluca tesis geziliyor. Bu arada bir kaç memur evrak incelemek için kalabiliyor. Tesiste çalışanlarla konuşuyorlar ve en ince detayına kadar girebiliyorlar. Ardından tekrar toplanıp ilgili evrakları inceliyorlar. Yarım gün civarında sürer diye düşünüyorum çok büyük değilse tesis.
 
Üst