• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

birleşik denetim cezası

sefikisler

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Nisan 2011
Firma
Özka Lastik ve Kauçuk A.Ş.
arkadaşlar merhaba,

firmamızda nisan ayında yapılan birleşik denetleme sonucu firmanın çevre görevlisi olmamasından ötürü idari para cezası kesilmişti. tebligat elimize yeni geçti tahsil edilmesi gereken cezanın ödemesi nasıl olacaktır? birde bu konuda ilgili mal müdürlüğü diyor burda belirtilmek istenen mal müdürlüğü bölge kaymakamlığı mı yoksa valilik midir?
teşekkür ederim
 
Cevap: birleşik denetim cezası

mal müdürlüğü ise bulunduğunuz yerin müdürlüğüdür...
 
Cevap: birleşik denetim cezası

peki ceza yatırıldıktan sonra bakanlık çevre yönetimi genel müdürlüğüne herhangi bir bildirim yapılacakmıdır?
 
Cevap: birleşik denetim cezası

yanılmıyorsam yatırdığınıza dair belgeyi gönderiyorsunuz olmadı mal müdürlüğüne sorarsınız...belgeyi saklayın kopyasını yada aslını...
 
Cevap: birleşik denetim cezası

çevre kanununda madde 25 te açıklama vardır. ceza yemiş bir şirketin çevre görevlisi olarak diyebilirim ki malesef yönetmelik hükümlerine çok uyulmuyor. örneğin bir denetim yapılıyor, 9 ay sonra bakanlıktan ancak karar çıkıyor, tebliğ tarihi de 10 ayı buluyor. cezayı erken öderseniz indirim yapılıyor. makbuzu mutlaka saklayın.
 
Üst