• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bm Mühendislik firmasının verdiği çevre mühendisliği ilanlarına başvurmayınız !

Tuğçe Kökbaş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Mart 2011
Firma
X
Ben bu firmanın ilanına başvurmuştum geri dönüş yaptı ve aylık 500 tl verceğini eğer ki bir iş varmış o da kabul edilirse eğer edilmezse sadece primle çevre mühendisi çalıştıracağını söyledi. Bilgilerinize...
 
bu şartlarda acaba gerçekten çalışacak mühendis buluyorlar mı çok merak ediyorum doğrusu. onlarda utanma duygusu olsa bu şartları utancından söyleyemezlerdi size. demek ki yokmuş. bu şartı kabul etmektense sokakta simit sat daha fazla kazanırsın. ben o teklifi sunduklarında şöyle karşılık verirdim onlara: yıllık 30 bin lira peşin verirseniz şartlarınızı kabul ediyorum derdim. bana da o zaman; bizimle dalga mı geçiyon derlerdi kesin bende: SİZ DALGA GEÇİNCE KENDİMİ TUTAMADIM derdim :)))

Bunlar başka laftan anlamaz......
 
yuh ya işte çok afedersiniz ama ölmüş eşşek arıyor millet resmen numarasını verırmısınız oranın ben arayım cevaben ben size ayda 600 vericem yanımda çalışın dıyım :D
 
Evet arkadaşlar böyle teklifler tabiki gelecektir, önemli olan bu teklifleri nasıl bertaraf edeceğinizdir, mesela benim büyük (holding) firmalarla yaptığım görüşmelerde maaş konusungalince ortam gerilir ve benim rahatlığımla dügüm çözülürdü, fakat böle komik rakamları veren arkadaşlara ismimi ve telefonumu veriseniz sadece benle gezsin ben bu parayı verecem. Ayrıca bu tür firmaları buralada ve facebokta lanse edtmeniz çok iyi bence bir kara liste oluşturabiliriz bu konuda.
 
Çevre dan. şirketinde, yeni mezun arkadaşım asgari ücretle çalışıyordu.Ücretten dolayı işi bıraktı.Ona bu teklifi sunan da Çevre mühendisi.
Özellikle az para vermek için yeni mezun arayan şirketler de var.
 
Arkadaşlar yapılan ayıptır.....Bu şirketleri kara listeyi almalıyız..ve bunlar hakkında ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI nın gerekli uyarıları yapması gerekir...asgari ücret bile bugün 700 tl civarındayken bunu yapan firma sahiplerine bildirmemiz gerekir..diyorum.

Gelin bu gibi durumlara karşı cevremuhendisleri.net olarak toplu bir şekilde kınamalıyız..
 
Evet var böyle firmalar,ben çevre müh. işini yapıyorken bir firmayla görüşmüştüm.Oda aynı şeyi söylemişti bana,ilk 600 sonra firmaların çoğaldıkça maliyetler düşülüp kalanın yarısı çalışanda kalıyor şeklindeydi.Sonra zaten o verilen sabit kalkıp,firmaların üzerinden para kazanılacaktı...
 
Üst