• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

boyahane stajı lazım ??????

kasim6565

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Ekim 2011
ben çevre müh. 3 sınıfa geçtim fakat 1.stajımı daha dolduramadım bi boyahane de yaptım yalnız staj defterini doldurmama yardımcı olmak için bu konuyla ilgili staj yapan var mı ???

varsa yaptıkları stajı görme imkanım varmıı ?
 
Cevap: boyahane stajı lazım ??????

Neden dolduramadın onu anlayamadım sonuçta konuyla alakalı uygulama yaptıysanız ki yapmışsınızdır onları yazcaksın...
 
Cevap: boyahane stajı lazım ??????

tabi ki biliyorum ama staj yaptığım yerde çok iş yoktu yani yapılan işler rutin ve açıkçası pek çevre müh. alakası olmayan bi yerdi...

onun için elimde çok bilgi yok stajla ilgili... ???
 
Cevap: boyahane stajı lazım ??????

Eğer Örnek Staj Defterleri istiyorsan bir iki link var . Ama staj yaptığın kurumdanda döküman isteyebilirsin ancak seninde elinde şu an bir takım bilgiler olması gerekli eğer "naylon staj" (kusuruma bakma ) değilse aktif bulundu isen not alman bir takım resimler çekmen lazımdı. ama bir iki site var staj defterlerini inceleyebilecegin yazayım istersen.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Cevap: boyahane stajı lazım ??????

Açıkçası çevre mühendisliğiyle çok alakalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi sizin bir takım notlar almanız, resimler çekmeniz gerekirdi.
 
Cevap: boyahane stajı lazım ??????

Sana bu dökümanı vereyim senin için bir yol gösterici olabilir
 

Ekli dosyalar

  • boya_uretimi.pdf
    997 KB · Görüntüleme: 50
Cevap: boyahane stajı lazım ??????

arkadaşın staj yaptığı yer kumaş boyahanesi sanırım .. deneme amaçlı bi kaç deneyden başka bi olay yok ... onları da internetten bulup büyük yazıyla bi kaç sayfaya yayıp resimlerede kendi fotografını photoshopda ekledın mı tammdır :D
 
Üst