• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bu site bağımlılık yapıyor diyenler:)

Sinem Yener

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Temmuz 2011
Herkese günaydın arkadaşlar.
Yaklaşık bir ay oldu bu siteye üye olduğum ve bu sabah farkına vardım işe geldiğim de ilk açtığım sayfa oluyor. Bu siteden kendi adıma çok bilgi öğrendim. Herkese teşekkür etmek istedim. siteye bağımlı olanlar :) belki birşeyler yazarlar diye bir konu açayım dedim.

Kolay gelsin...
 
Evet ben de bu siteden çok şey öğrendim aynı şekilde işe ilk geldiğimde maillerimi ve bu siteyi açıyorum kimler neler paylaşmış görmek istiyorum bence çok hoş bir konu açmışsın tebrikler
 
Seviyeli,mantıklı,keyifli meslektaşlarımın bulunduğu bu ortamda olmanın keyfi ile referansımı vererek İlgi ve paylaşımın devamlı olması dileği ile ..
 
Bana da bağımlılık yaptı. Ben de çoğunuz gibi işe geldikten sonra interneti açtığımda ilk girdiğim site. İnşallah bu şekilde uzun yıllar devam eder.
 
Üst