• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bursa'da Çevre Danışmanlık firmalarında iş arıyorum

Mehmet ✰

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Temmuz 2018
Şehir
Konya
Firma
.
İkinci sınıfım Çevre Danışmanlık firmalarına cv gönderdim yarı zamanlı çalışmak istediğimi belirttim. Geri dönüş olmadı. Şu kriz günlerinde normal part time öğrenci işleri bulmak bile zorken Çevre Danışmanlık firmaları işe alırlar mı bilemiyorum
İş öğrenmek istiyorum ama iş bulamıyorum.
Arkadaşım Isparta gibi küçük bir yerde şehir bölge planlamacısı mi mimar mi tam hatırlamıyorum Isparta çok iş yapan birisininin yanında çalışıyor.
 
@şerifgüdek
Şanslı iseniz çok güzel işlerde çalışabilirsiniz. Elinizden geleni yapın donanımlı mezun olmaya bakın. Yabancı diliniz iyi seviyede ise mükemmel işlerde çalışabilirsiniz.
 
@MERVE.Ş
garip doğrusu önce bırak ermişsiniz sonra tavsiye bıraksın mı yoksa ilerlesin mi ..

Sevgili kardeşim birçok mühendislik meslek dallarında iş sıkıntısı var her mühendislikte olduğu gibi bizim meslekte de iyi ve kötü maaş alan var Makine ,inşaat,elektrik, gibi mühendislik mesleklerinde arkadaşlarım asgariye çalışanlar da var Merve hocamın da dediği gibi geliştirmek lazım kendimizi .. Bazı şeyleri değiştirmek bizlerin elinde maaşım az ama mesleğimi seviyorum gerçekten iyi çalışmalar ...
 
Bırak dediğim kişi 2.sınıf öğrencisi. Tavsiye verdiğim kişi de dördüncü sınıf öğrencisi dolayısı ile farklı konumda olan kişilere farklı şeyler söyledim. Ben mesleğimi zaten çok seviyorum fakat layığı ile yapamıyorum. Herkes şanslı olamıyor maalesef. İnşallah tüm meslektaşlarım en güzel yerlerde en güzel maaşlar ile çalışırlar.
 
@MERVE.Ş
Sıkıntılar bütün mesleklerde var hiçbir mühendislik hatta mimarlar da bile bu sorunlar dediğim gibi kimileri iyi alır kimileri kötü alır fakat 2.sınıf öğrencisine bırak demek hoş değil bence mimar tanıyorum 2250 alıyor mimar tanıyorum 5000 alıyor özek sektörde bu aynısı mühendis için bazı şeyleri değiştirmek bizim elimiz de mesleği sevmek yetmiyor meslek için mesleği bilinç aşılaması yapmak için çabalamak gerekiyor aksi tarafı kolaya kaçmaktır .. Türkiye şartları böyle .. Sizin dediğiniz doğru geliştirir ise tabiki 5000 bin alır ama Türkiye de ve türkiye şartlarını göz önünde bulundurmanız gerekiyor ve bu durum sadece bize Çevre Mühendislerine özel değil bunu bilin ..
 
Üst