• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Büyükbaş hayvan çiftliği a.a.t

Kadir Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Şubat 2012
Firma
Adana Büyükşehir Belediyesi
Arkadaşlar büyükbaş hayvan çiftliği atıksu arıtması ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
 
Büyükbaş hayvan Çiftliğinde dışkı atıksuyu arıtma ıle ilgili bilgiler gerekiyor . katı atıkları kompost haline getiriyorlar sıvısını arıtması istenıyor.
 
Muharrem bey Sizede Merhaba , 15000 Büyükbaş hayvan . Burası bir hayvan çiftliği mezbahane değil. Teşekkür Ederim..
 
Elimde buna benzer bir çalışma var size detaylarıyla mail atabilirm.
 
Tamam Teşekkür Ederim Muharrem bey ..

Muharrem bey Mail adresimi mail adresimi size gönderdim umarım işime yarar.
 
Merhaba,

Et Kombinesine danışmanlık yapıyorum ve kesim atıkları ile ilgili sorun yaşıyorum. Bu atıkları hangi tesisler alır özellikle kan için ne yapabilirim. Rendering tesislerinin kullandığını biliyorum ancak kabul edecek tesis bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
 
Muharrem Bey, elinizdeki çalışmayı forumda paylaşmanız mümkün müdür? Bu konu ciddi problemler içermekte malum, paylaşımlarınız birçok problemin çözüm süreci açısından önemli olacaktır. İyi Çalışmalar.
 
Kadir Bey ve Muharrem Bey Büyükbaş hayvan çiftliğinde atıksuyunun arıtma doyasını benimle de paylaşmanızı rica ederim.
 
Üst