• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

C sınıfı isg kursu eğitimi veren kurumlar

Altayzafer

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Mart 2020
Şehir
Tekirdağ
Firma
İşsiz
Arkadaşlar c sınıfı isg kursu eğitimi veren bildiğiniz kurumlar varmı online eğitim olarak , 7 kasımda sınav varmış , sınava kadar eğitim almam gerekiyor bildiğiniz yerler varsa paylaşır mısınız.
 
Tekirdağda mı gideceksiniz İSG kursuna veya başka şehirde mi. İSG katipte Türkiyede eğitim veren kurumların listesi var. Oradan bilgi alabilirsiniz.Aşağıdaki sınav duyurusuna göre araya bayrmam girdiği için siz 7 Kasımdaki sınava yetişmeyebilirsiniz

İLK DEFA EĞİTİM ALARAK İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI-İŞYERİ HEKİMLİĞİ SINAVINA KATILACAKLAR  İlk defa eğitim alarak anılan sınava katılacak iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi adayları için önemli tarihler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. 8 EYLÜL 2020 tarihinden sonra eğitimlerini tamamlayan adaylar 7 KASIM 2020 tarihinde yapılacak sınava giremeyeceklerdir.

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI-İŞYERİ HEKİMLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ İÇİN TARİHLER

Eğitim Kurumlarının Program Giriş Tarihi En Geç 1 Ağustos 2020 Saat 23:59
Eğitim Programı Başlangıç Tarihi En Geç 5 Ağustos 2020
Teorik Eğitim (Uzaktan ve Örgün Eğitim) Bitiş Tarihi En Geç 3 Eylül 2020
Uygulamalı Eğitim Bitiş Tarihi (Staj Yerinin Bildirilmesi ve Taraflarca Onaylanması Dahil) En Geç 8 Eylül 2020 Saat 23:59
Program Bitiş Tarihi (Uzaktan, Örgün ve Uygulamalı Eğitimin Onaylanması Dahil) En Geç 8 Eylül 2020 Saat 23:59
 
Merhaba google dan aratarak birçok eğitim kurumu bulabilirsiniz. Şuan için çoğu kurum uzaktan eğitim verdiği için katıldığınız ilin önemi yok. Arkadaşında yazdığı gibi 8 eylülden sonra eğitimi bitenler kasım sınavına giremeyecek. Çoğu kurumun kontenjanları dolu ama telefonla iletişim kurabilirseniz yetişebilirsiniz. İyi günler.
 
Merhabalar,
Benimde bir sorum olacak sizlere.
Bağlı olduğum şirkette 4 adet sicil var sicillerden biri eski işverenlerden birinin üzerinde kalmış, şimdi bu sicilin diğer işverenlerden birinin üzerine aktarımının yapılması isteniyor ama nasıl bir yol izlenmeli?
 
Üst