• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çalışma Alanınız?

Çalışma Alanınız?

  • Katı Atıkların Geri Kazanımı ve İşlenmesi

    Oy: 23 23.2%
  • Evsel Atıksu Arıtma

    Oy: 8 8.1%
  • Endüstriyel Atıksu Arıtma

    Oy: 13 13.1%
  • Zararlı ve Tehlikeli Atıkların Yönetimi ve Bertarafı

    Oy: 7 7.1%
  • İçme ve Kullanma Suyu

    Oy: 5 5.1%
  • Danışmanlık Firması

    Oy: 33 33.3%
  • ÇED Firması

    Oy: 8 8.1%
  • Hiçbiri

    Oy: 26 26.3%

  • Kullanılan toplam oy
    99

emin2

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2016
Firma
belediye
Faydalı bir anket olabilir....
 
@Melih Coşar
Mühendis olarak tanımlamıyor musunuz yoksa onları... :D
(sohbet dilidir alınmayın yine...)
 
@Süleyman Doğan

Yöneticilerimizin yapmadığı bir anketi başlattık....
 
@Süleyman Doğan
Arkadaş, insanın adı çıkacağına canı çıksın :D
 
@emin2

Biz bunu en baştan beri yapıyoruz aslında. Herkesin profilinde uzmanlık alanı diye bir kısım var. Kimse durup dururken uzman olmuyordur, o konuyu tecrübe ediyordur mutlaka ;)
 
- Forum kurallarını da çok iyi bilmiyoruz anket üzerinde, cevap seçeneği değişikliği yapma ihtimalimiz yok artık herhalde. (üyelerinizin/mizin anketlere ilgisi de az. Oysa anketler çok güzel bilgiler verebilir.)

- Kimin ne cevap verdiğini de göremiyoruz galiba?

- Anket ile Kafamızdaki bazı soruların cevabını aldık ama merak ettiğimiz birçok soru da ortaya çıktı,

- bu tür anketi bir kaç yılda bir yapmak faydalı olabilir. hem kişilerin kayıtlarına Tek Tek bakmak zor olur (Forum yöneticileri Belki bunları tek bir sayfada görebiliyordur Ama biz göremiyoruz)
bir kaç yılda bir yapmanın faydası : bilhassa yeni mezunlar Çeşitli nedenlerle iş değiştiriyorlardır, mevcut durum görülebilir

- Mesela şimdi Ergene projesi yapılıyor, belki çok daha fazla sayıda atıksu alanında çalışan olacak

- Ayrıca Forum üye sayısı çok olmasına rağmen aktif olanların mesleklerini görme imkanı da oluyor

- Bir de öğrenci seçeneğini veya şu an çalışmıyor seçeneğini koymamışız. Hiçbiri seçeneğini yanlışlıkla, dalgınlıkla koyduk en çok seçenek alanlardan biri oldu. bu hiçbiri seçeneklerini de nasıl değerlendirmek gerekiyor bilemiyorum
 
Şuan bir kodlama yapıyoruz. Yakında hangi uzmanlık alanında kimler var görebileceksiniz, haliyle uzmanına doğrudan ulaşabileceksiniz. Hatta aynı şeyi üniversite içinde yapmayı planlıyoruz.
 
@Melih Coşar

Mevcut hali nedir bilemiyorum, bu Danışmanlık firmaları ne tür işler yapıyordur? (Ne iş olsa yaparız abi, yeter ki iş olsun türü müdür ülkemizde yoksa çoğunluk belli konularda uzmanlaşıyor mu?)


Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi

Kariyer ve Yetenek Yönetim Derneği tarafından, Türkiye’de uzun süredir ihtiyaç duyulan üniversite mezunlarının istihdamı ile ilgili merak edilen birçok konuya ışık tutacak kapsamlı ve objektif bir araştırma olan CALIBRE Yükseköğretim İstihdam Endeksi’nin bu yıl ikincisi düzenlenmektedir.

CALIBRE’nin hedef kitlesi üniversite tercihi yapacak olan adaylardan, halen üniversitede okuyan ve kariyeri ile ilgili planlama ihtiyacı duyan öğrencilere ve yeni mezunlara kadar geniş bir kitleyi kapsamaktadır. Ayrıca başta lise ve üniversitelerde mesleki rehberlik alanında çalışan profesyoneller olmak üzere, öğretim üyeleri, şirketlerin insan kaynakları bölümleri ve politika yapan yöneticilerinin daha sağlıklı karar almalarına destek olacak niteliktedir. Çocukları ve yakınları üniversite/bölüm tercihi yapacak veya üniversitede okuyan ebeveyn ve yetişkinlerin de sonuçlara ilgi duydukları gözlemlenmektedir.

Araştırmaya geçen yıl derneğin iletişim araçları ve 46 üniversitenin doğrudan desteği ile 21.264 mezunun katılımı sağlanmıştır. Elde edilen anketler sonucunda 164 üniversiteden 321 farklı bölümü ait verilere ulaşılmıştır. Yapılan analizler sonucunda 81 üniversite ve 63 bölümün sonuçları açıklanmaya uygun görülmüştür. Sonuçlar istihdam, ücret, mezuniyet sonrası iş hayatı, mezun olunan üniversitelerin eğitim kalitesi ve sağladığı diğer fırsatlara kadar pek çok bulguyu içermektedir.
Geçtiğimiz yılın analiz sonuçlarına
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden ulaşılabilmektedir.
Geçtiğimiz yıla ait CALIBRE’nin limiltli sonuçları tüm kamuoyu, kapsamlı sonuçlar ise sadece üniversitelerin belirlediği yetkililer ile paylaşılmıştır.
CALIBRE 2018 için üniversitelerin öncelikli olarak yeni mezunları olmak üzere, bölüm farkı gözetmeksizin tüm mezunlara ulaşılması hedeflenmektedir.
Araştırma
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden online olarak 8 Nisan 2018 tarihine kadar cevaplanabilmektedir.
 
Fabrikalar da eklenmeli ben burdakiler dışında çalışıyorum :) En azından diğer diye bir seçenek olmalı :)
 
@Burak Bilen

Doğrudur ama birkaç gün sonra anket seçenekleri değişime kapanıyor.

Bu bir dneme, başlangıçtı, yenilerini yaparız.....
 
kamu kurumları için de seçenek olmalı bence
 
Üst