• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çalışma İzni Hakkında

Şafak Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Temmuz 2011
Firma
YEŞİL DANIŞMAN
Bu kapsamda işlem yapan oldu mu?

Cumhurbaşkanlığının Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirlere yönelik 2021/8 nolu genelge kapsamında; Covid-19 salgınının Ülkemizde yayılımın en aza indirilmesi, salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetlerin zafiyete uğratılmaması ve çevresel hizmetlerin aksatılmaması amacıyla;

Bakanlığımızca ve yetkilendirilen kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından Çevre mevzuatı kapsamında İl içinde ve il dışında faaliyet gösteren tesisler ile ilgili olarak yapılacak olan saha çalışmaları (yer görme, etüd, raporlama, İzin ve Lisans uygunluğu ve başvurusu, çevre yönetimi ve çevre danışmanlık) ile uygulama faaliyetlerinin (emisyon ve atık su ölçümü, yerinde anlık ölçüm, yerinde analiz, numune alma, atık denetimi, vb.) süresi içerisinde yerine getirilmesi için 81 İlin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri 22.04.2021 tarihli ve E-40270973-951.01.16.04-812186 sayılı yazı ile yazı gönderilmiştir.

Seyahat izin belgesi alınabilmesi için, bulunduğunuz ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne müracaat ederek alınacak resmi görev yazısı ile birlikte seyahat izni vermeye yetkili kurumlara başvuru yapılarak seyahat izin belgesi alınabilecektir.
 
Ben başvuru yaptım bugün itibariyle cevap bekliyorum
 
Başvuru esnasında istenilen belge var mı ?
 
ben bu yasağı tam anlayamadım. biz danışmanlıklarımıza ve ziyaretlerimize devam edebileceğimize dair hatta seyahatleri yapabileceğimize dair yazı alıyoruz. Sonrasında seyahat yapabilmek için türlü izinler alıyoruz. Danışmanlıkları yapmak için bu yazı yeterli olacak ama şehir dışı seyahatleri için ek izin almamız gerekecek öyle mi oldu?
 
Genel Müdürlük ile görüşme yapıldı bugün veya yarın sabahtan uygulamanın nasıl olacağı hakkında duyuru paylaşacaklarmış
 
danışmanlıklar durmıcaksa ziyaretler durmıcaksa herkese izin verilecekse kime neye bu yasak esnaf kapatıyorsa bekliyorsa zorunlu haller dışında bizimde beklememiz ve bu süreci çabuk atlatmak için uzaktan çalışmamız daha mantıklı. 15 gün durursak veya uzaktan çalışırsak hiç bir danışmanlık batmaz. Fabrikalar çalışmaya devam zaten. Neden pandeminin bitmesine yardımcı olunmuyor. Bence izin verilmemeli.Zorunluluklar hariç.
 
mühendis_47417 Mayıs tarihinden sonra 10 gün kalıyor ben 12 firmaya bakıyorum nasıl ayarlanılacak takvime nasıl yükleyeceksin geçmiş tarihli tutanak mı tutucaksınız uzaktan çalışalım kabul ama firmalar kabul etmiyor ki biz çalışıyoruz diyorlar sizde çalışına getiriyorlar o ay denetim yapmadığın firmaya fatura gönderemiyorsun ödeme alamadıktan sonra ne anlamı var ?
 
çevre mevzuatı kapsamında çalışmalar devam edeceğine ankara çşim den yazı geldi yazı ekte yer almaktadır.
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2021-04-28 at 11.14.37.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-28 at 11.14.37.jpeg
    466.7 KB · Görüntüleme: 219
Benim kafam cok karıştı danışmanlık firmaları izin alıp devam mi edecek calismaya o zaman. Çalismazsa da programi 17 mayis sonrası için mi yapacağız. Ama o zaman da 16 tesise bakan bir cevre mühendisinin tüm tesislerinin atamasi yapilamayacak. Bu durumlarla ilgili olarak ne yapacağız arkadaşlar?
 
Adnan Macitten böyle bir mail geldi
 

Ekli dosyalar

  • duyuru_tam kapanma.docx
    13.6 KB · Görüntüleme: 242
Üst